Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
wetenschap leven


Onze expertise

De juiste voeding kan levens veranderen. Onze expertise op dit gebied is diepgaand met de wetenschap als basis bij alles wat we doen.

Wij zien overal mogelijkheden om gezondheid door middel van voeding te verbeteren. Onze expertise op het gebied van voeding bij een actieve levensstijl, waaronder vitaminen, mineralen, kruiden en supplementen (VMHS), medische voeding en farmaceutische oplossingen, is diepgeworteld in de wetenschap en bestrijkt elk facet van de gezondheid: preventie, onderhoud en behandeling.

Wij herdefiniëren de manier waarop consumenten en zorgprofessionals gezondheidsmanagement benaderen. Met een focus op gebieden als voedselallergieën, metabolische gezondheid, gezondheid van maag-darm, gezond ouder worden en acute zorg voor volwassenen, maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van onderzoekers en ontwikkelaars om de kracht van voeding te ontrafelen. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor de hele levensloop met één gemeenschappelijke noemer: op wetenschap gebaseerde producten die mensen helpen hun leven zo goed mogelijk te leiden.

De juiste voeding kan uw leven veranderen - met die overtuiging hebben wij ons assortiment van medische voedingen ontwikkeld. Onze producten bieden ondersteuning aan mensen met bepaalde medische aandoeningen of ziektes om hun gezondheid te behouden of te verbeteren. Dat geldt voor baby's met voedselallergieën, kinderen met sondevoeding, kritiek zieke patiënten in het ziekenhuis, mensen met de ziekte van Crohn en nog vele andere aandoeningen. Ons team werkt samen met onderzoekers, zorgprofessionals, patiënten en netwerken om te blijven innoveren en ons assortiment te verbeteren. De beste resultaten kunnen alleen voortkomen vanuit de beste wetenschap en onze toewijding is onvoorwaardelijk.