Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Mensen Planeet

Onze Organisatie

Wij zijn overtuigd dat de manier waarop we met onze gezondheid omgaan veranderd kan worden door de wetenschap van voeding te omarmen.

Ons verhaal

Met decennialange innovatie en toewijding als basis werd Nestlé Health Science in 2011 opgericht door mensen met een passie voor de kracht van voeding. Sindsdien zijn wij als bedrijf veel veranderd, maar onze toewijding voor een gezonder leven is zeker niet veranderd. Wij bieden voeding en voedingsmiddelen daar waar het het meest nodig is, van pasgeboren baby's tot hoogbejaarden.

Wetenschap is de basis om ons doel te bereiken. Wij introduceren de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding door uitgebreid onderzoek te doen, met zorgprofessionals te werken en ons op innovatie te richten, omdat we wereldwijd toegewijd zijn aan klanten, patiënten en zorgverleners. Wij zullen hen helpen om een zo goed mogelijk leven te leiden - dat beloven wij.

Gezond leven, gezonde planeet

Onze producten worden gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd. In 2020 hebben al onze fabrieken hun afval teruggebracht tot nul en de afgelopen tien jaar hebben we onze uitstoot van broeikasgassen en waterverbruik aanzienlijk teruggebracht. In 2025 willen we dat ons hele bedrijf op hernieuwbare energie opereert en dat elk onderdeel van onze verpakkingen recyclebaar of herbruikbaar is.

We zoeken ook naar de meest duurzame opties voor onze patiënten en klanten, waarbij we echte voeding en biologische ingrediënten gebruiken en koolstofneutrale merken als Garden of Life en Nuun aanbieden.

Onze groeidoelstellingen

Onze groeidoelstellingen

We willen dat mensen een zo gezond mogelijk leven kunnen leiden door voeding die diepgeworteld is in de wetenschap. In meer dan 140 landen kan ons assortiment met merken hierbij helpen, maar daar blijft het niet bij. We helpen steeds meer mensen met het behouden of verbeteren van hun gezondheid door ons aanbod wereldwijd uit te breiden en voortdurend te werken aan de nieuwste voedingsinnovaties, terwijl we onszelf bewijzen als leiders op het gebied van de wetenschap van voeding.
Onze bedrijfsstructuur

Onze bedrijfsstructuur

Binnen Nestlé vormen wij een onderneming die werelwijd opereert en een sleutelrol speelt in de strategie van het concern op gebied van voeding, gezondheid en welzijn. Dit betekent dat we gebruik kunnen maken van alle belangrijke middelen van de Nestlé-groep terwijl we de vrijheid hebben om onze eigen kansen na te streven.

We gaan samenwerkingen met nieuwe partners aan, investeren in bedrijven met soortgelijke doelen en nemen bedrijven over die een aanvulling zijn op onze mondiale portfolio. Het Nestlé Research Center is gevestigd in Vers-chez-les-Blancs in Zwitserland en op marktniveau hebben we een hoofdkantoor in elk land waar we actief zijn.

Partnerships and investments

Partnerships and investments

We gaan samenwerkingen met nieuwe partners aan, investeren in bedrijven met soortgelijke doelen en nemen bedrijven over die een aanvulling zijn op onze mondiale portfolio. Onze motivatie maakt het verschil voor consumenten, patiënten en zorgverleners. Meer informatie
experts

Team met experts

Van pasgeboren baby's tot hoogbejaarden, wij bieden voeding en voedingsmiddelen voor alle leeftijden. Of het nu om mensen gaat die tekorten in hun voeding bij een actieve levensstijl willen aanvullen of mensen die speciale voeding nodig hebben bij bepaalde aandoeningen, wij geven hen wat ze nodig hebben om hun gezondheid te behouden en te verbeteren. We werken samen met een wereldwijd netwerk van zorgverleners, zorginstellingen, apothekers, universiteiten en onderzoekers voor de ontwikkeling van de beste opties voor individuele behoeften.
Gezonder leven wereldwijd

Gezonder leven wereldwijd

U vindt onze producten in meer dan 140 landen, aangeboden door een team van 11.000 werknemers dat toegewijd is aan de kracht van voeding. Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van wetenschappelijke onderzoekers en ontwikkelaars die ervoor zorgen dat onze producten steeds geavanceerd blijven. Onze wereldwijde supply chain groeit voortdurend.

Overal ter wereld hebben onze klanten verschillende behoeften en voorkeuren, dus stemmen we ons aanbod af op hun behoeften. Met behulp van onze Product Technology Centers in Europa, China en de Verenigde Staten kunnen wij altijd aanpassingen doen met lokale oplossingen.

 

Read more about the global leadership team


Kom bij ons werken

Vind je volgende baan bij
Nestlé Health Science

Bekijk onze nieuwste vacatures