Onze website ondersteunt deze browser niet  

Investeringen

 

Nestlé Health Science wil pionier zijn in voeding en gezondheidsmanagement.
In deze context heeft Nestlé Health Science de volgende acquisities gedaan  

 

 

Belangrijke Acquisities
 

Met de aankoop van Vitaflo neemt Nestlé Health Science een snelgroeiende positie in de markt voor kinderstofwisselingsziektes in. Deze ziektes komen al snel na de geboorte tot uiting.

Stofwisselingsziektes ontstaan wanneer mensen een gebrek hebben aan enzymen die vet, koolhydraten of eiwitten in het verteerde voedsel kunnen afbreken. Dit leidt tot ernstige gezondheidsproblemen. Vaak moeten patiënten hun hele leven lang een speciaal dieet volgen en dieetvoeding gebruiken.

De voedingen van Vitaflo helpen patiënten de balans in de stofwisseling te behouden of te herstellen. Dit is vaak het belangrijkste element in de beheersing van de aandoening. Producten die goed smaken en eenvoudig en makkelijk in gebruik zijn, spelen een belangrijke rol in het volhouden van het dieet.

Link: http://www.vitafloweb.com/

 

Prometheus Laboratories streeft naar een hogere kwaliteit van leven door nieuwe diagnostische producten te ontwikkelen, waarmee artsen meer geïndividualiseerde patiëntenzorg kunnen verlenen.

Prometheus is voornamelijk gericht op de opsporing, diagnose en behandeling van stoornissen op het gebied van gastro-enterologie en oncologie. De strategie van Prometheus omvat de levering van farmaceutische producten aangevuld met diagnostische tests. Door therapeutische en diagnostische producten samen te voegen, wil Nestlé Health Science artsen gerichtere oplossingen bieden voor het optimaliseren van de zorg voor hun patiënten.

Link: http://www.prometheuslabs.com/

Nestlé Health Science heeft de Amerikaanse firma Pamlab gekocht. Deze onderneming heeft een innovatief portfolio van medische voedingen voor gebruik onder medisch toezicht op het gebied van voedingsondersteuning van patiënten met milde cognitieve aandoeningen, depressie of diabetische perifere neuropathie.

Deze acquisitie versterkt het productportfolio van Nestlé Health Science op het gebied van voedingsbehoeften bij metabole en mentale gezondheid.

Pamlab’s productportfolio (voor gebruik onder medisch toezicht) omvat o.a. Metanx®, dat dusdanig samengesteld is dat het voldoet aan de kenmerkende voedingsbehoeften van diabetespatiënten ter ondersteuning van de metabole processen geassocieerd met perifere neuropathie te herstellen.

Deplin®, een medische voeding specifiek geformuleerd voor de voedingsondersteuning van bepaalde mensen die anti-depressiva voor klinische depressie voorgeschreven hebben gekregen.

Daarnaast produceert het bedrijf CerefolinNAC®, een medische voeding die helpt om kenmerkende metabole voedingsbehoeften geassocieerd met milde cognitieve aandoeningen, aan te pakken.

Let op: Alleen verkrijgbaar in de VS op voorschrift en voor gebruik onder medische toezicht.

Link: http://www.pamlab.com/ 

Partnerships